Topphelger

Batteriladdning och mental kick-off? Åk ut på en SPA-helg till Kappelshamn!

SPA-helg

Åk ut på en SPA-helg till Kappelshamn! Vi tar emot er från första stund med bubbel i glasen, morgonrock och tofflor. När ni har checkat in klockan 14.00 och installerat er i rummen kan ni släppa allt.

Mer info

Friskvårdshelg

Välkomna till Kappelshamn med naturen, havet, dofter och vidsträckt ljus runt knuten – ro i sinnet. Vi erbjuder en en harmonisk vistelse som ger dig chans att vara snäll mot din kropp och ladda batterierna.

Mer info

Ta hand om varandra

Hann ni med varandra under sommaren? Vill ni bevara den sköna känslan från er sommar? Behöver ni få tid tillsammans? På tu man hand, får ni uppleva natursköna Kappelshamn, ett stenkast från havet.

Mer info

Tjejhelg

Ta med väninnorna på en härlig helg i lyx och flärd! Vi välkomnar er till natursköna Kappelshamn med havet som granne. Dröm er bort en stund med vänner, Marilyn Monroe, Elvis och James Dean.

Mer info

Kropp i Topp kan tillsammans med Mavens Diner och Kustnära stugor erbjuda denna Topphelg. I samtliga helger ingår boende, mat, lakan och handdukar. Boendet sker i stugor eller lägenhetshotell. Info om mat och boende >>